Ποιοι ειμαστε

Pronature Holistic

Κυνοτροφική, μια ομάδα ζωόφιλων

Η Κυνοτροφική, με παρουσία εικοσιδύο ετών στη εισαγωγή και διανομή ειδών διατροφής κατοικιδίων, τροφοδοτεί με συνέπεια κτηνιατρεία, pet shops, κυνοτροφεία, χώρους εκπαίδευσης,  και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών του χώρου, με προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής από Αμερική κι Ευρώπη.
Αντιπροσωπεύουμε μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες ζωοτροφών στον κόσμο, όπως η PLB International inc. Καναδά, η DIBAQ Diproteg S.A. Ισπανίας, η Cosmos Corp. ΗΠΑ και η Βiogance Laboratoires Γαλλίας.
Το δίκτυο διανομής μας  ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και διευρύνεται διαρκώς στην Αθήνα, την υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο με δραστήριους αντιπροσώπους και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Νοιαζόμαστε με πάθος για την υγεία του κατοικιδίου σας. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των προϊόντων μας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Η PLB International, δημιουργός της Pronature, είναι μια καναδική οικογενειακή επιχείρηση που παράγει τροφές για κατοικίδια ζώα για πάνω από σαράντα χρόνια. Σαν φιλόζωοι είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ηγετική μας θέση στον τομέα της υψηλής ποιότητας διατροφής για σκύλους και γάτες.

Εξολοκλήρου αφιερωμένοι σε αυτό που κάνει τα κατοικίδια ζώα ευτυχισμένα και υγιή, οι άρτια εκπαιδευμένοι ειδικοί της Pronature για τη διατροφή των κατοικίδιων συνεχώς τελειοποιούν τις συνταγές μας ώστε να αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις και τις παγκόσμιες τάσεις.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ σε Κυνοτροφική ή PLB International.

Για να κάνετε την αγορά σας πάτε στο E-shop μας PetLifestyle.

 

Σύγχρονη τροφή για τα σημερινά κατοικίδια

Η Pronature Holistic είναι μια φυσική ολιστική τροφή κατοικίδιων που παράγεται στην Β.Αμερική από υψηλά καταρτισμένους διατροφολόγους. Η PLB International, μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει αυτή την εξαιρετική τροφή, έχει την τιμή να τρέφει τα κατοικίδιά σας με τις καλύτερες φόρμουλες της αγοράς. Είμαστε περήφανοι που παράγουμε καινοτόμα προϊόντα, τα οποία προάγουν την υγεία και την ευημερία των κατοικιδίων σας.

Δεν βλέπουν όλοι την διατροφή των κατοικιδίων τους με την ίδια ματιά. Στην Pronature Holistic, πιστεύουμε ότι τα κατοικίδιά σας είναι αναπόστπαστο κομμάτι της οικογένειά σας και αξίζουν να τρέφονται εξίσου καλά όπως εσείς. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: δεσμευόμαστε να καλύπτουμε τις ανάγκες των σημερινών κατοικιδίων.

Βιταμίνες E και C (περιέχονται σε υψηλές ποσότητες στην γλυκοπατάτα), φυσικά προβιοτικά (περιέχονται στην αποξηραμένη ρίζα κιχωρίου), εκχύλισμα μαγιάς και χηλικών μετάλλων (βοηθούν στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος της νεαρής γάτας και σκύλου).

Γι' αυτό στόχος μας είναι να κάνουμε τους ιδιοκτήτες να επικεντρωθούν στις πραγματικές ανάγκες των κατοικιδίων τους προσφέροντάς τους ισορροπημένα και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, που έχουν παραχθεί από φρέσκα, φυτικά και βιολογικά συστατικά.

 

Η δέσμευσή μας

Επειδή νοιαζόμαστε για την ευτυχία και την ευημερία των κατοικιδίων σας, η κάθε μας ενέργεια καθοδηγείται από τρεις δεσμεύσεις:

  1. Η ποιότητα έρχεται πάντα πρώτη Η Pronature Holistic πωλείται σε περισσότερες από 20 χώρες. Ακολουθεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας συμπεριλαμβανομένων των HACCP και αυτών που έχουν θεσπιστεί από την AAFCO και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  2. Ειλικρίνεια και διαφάνεια Εμείς ποτέ δεν διαστρεβλώνουμε τα γεγονότα για να πουλήσουμε περισσότερο. Στην Pronature Holistic υπάρχει ειλικρίνεια και διαφάνεια, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά που ισχυριζόμαστε για τα προϊόντα μας είναι 100% αληθινά.

  3. 100% ικανοποίηση Σημαντική δεν είναι μόνο η δίκη μας ικανοποίησή αλλά και αυτή των κατοικιδίων μας, μιας και είναι αυτά που τη τρώνε την τροφή.

Για να μάθετε περισσότερα για τα φυσικά συστατικά που καθιστούν τη φόρμουλά μας τόσο υγιεινή...

Ανακαλυψτε τα φυσικα μας συστατικα »