Γνωριζετε οτι...

Pronature Holistic - www.pronature.gr


ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ


Λίγα πράγματα στη ζωή είναι θετικά όπως ο δεσμός που έχουμε με τα σκυλιά και τις γάτες μας. Αυτές οι σχέσεις είναι συχνά τόσο ισχυρές και σημαντικές με εκείνες που βιώνουμε με τους φίλους και την οικογένεια.
Γι 'αυτό επιλέξτε ολιστικές τροφές για ζώα συντροφιάς. Οι τροφές αυτές δεν θεωρούν τους ανθρώπους με τα κατοικίδια ζώα στη ζωή τους ως "ιδιοκτήτες". Είστε πολύ περισσότερα από αυτό. Με κάθε έννοια, είστε γονέας για το σκύλο ή τη γάτα σας και του παρέχετε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να θρέψουν το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα τους. Είναι ένας ολιστικός τρόπος ζωής που δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό της διατροφής, άσκησης, εκπαίδευσης και κοινωνικοποίησης των κατοικιδίων σας.
Αυτό καθοδηγεί τη φιλοσοφία της Ολιστικής Διατροφής.
Πιστεύουμε ότι η ζωή στο κατοικίδιο ζώο - όπως και στην ανατροφή των παιδιών - αρχίζει με τη σωστή διατροφή - την εξασφάλιση ότι εσείς και το κατοικίδιο ζώο σας θα απολαύσετε μια υγιέστερη, μεγαλύτερη και πιο γεμάτη ζωή από κοινού. Και τι θα μπορούσε να είναι πιο ενδιαφέρον από αυτό;

Τι είναι καλό για το σώμα, νου και πνεύμα.
Είναι σαφές ότι το να ζεις με ένα σκύλο ή μια γάτα παρέχει σημαντικά οφέλη για την υγεία. Και ενώ οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιδίων γνωρίζουν ότι η αλληλεπίδραση με ένα σκύλο ή μια γάτα παρέχει την απαραίτητη ανακούφιση από το καθημερινό στρες και το άγχος με τα αυξημένα επίπεδα της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, η έρευνα δείχνει ότι η διαβίωση με ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί πραγματικά να μειώνει την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα χοληστερόλης, να  απομακρύνει τους ανθρώπων από τη κοινωνική απομόνωση ή την κατάθλιψη και να συμβάλλει στην ανθρώπινη αερόβια δραστηριότητα.

  • Σωματική υγεία Σωματική υγείαυ
  • Περιβάλλον Περιβάλλον
  • Κοινωνικοποίηση Κοινωνικοποίηση
  • Εκπαίδευση Εκπαίδευση
  • Μαρτυρίες Μαρτυρίες

Για να μάθετε περισσότερα για τις φόρμουλές μας και την φιλοσοφία μας ως προς την Ολιστική διατροφή των κατοικιδίων:

Ανακαλυψτε τις καλυτερες μας συνταγες »